HTML

BaraBara Shinji

バラバラ 心事 (BaraBara Shinji) Magyarul a cím nagyjából annyit tesz, hogy, darabokra hulló, szétszóródott elme. Ez kicsit jellemez engem, mert eléggé csapongó fantáziájú és szétszórt természetű vagyok :) Nem akarom megváltani a világot a blogommal, csak szimplán le szeretném írni kritikáimat, véleményeimet pár dologról, ami engem foglalkoztat. Elsősorban a mainstreamnek kevésbé mondható médiumokról, eseményekről, zenéről szólna igen vegyes körítésben, ám a két fő irányvonal minden bizonnyal a punk és az otaku szubkultúra lesz.

Linkblog

2011.01.10. 14:07 I<ishiN

Stance Punks

A Stance Punks (スタンスパンクス) '99-ben alakult japán punk rock zenekar, a populárisabb típusúak közül. Ennek ellenére igen meggyőző lendülete van az egésznek, nem poppos egyáltalán. Amit még tudni kell róluk, hogy ők szerezték a Naruto sokadik openingjét (No boy no cry) és a Soul Eater első endingjét (I wanna be). Valljuk be, nem sok punk muzsika csendül fel az animékben, így ez igen jó kis üdítő színfolt a sokadik popénekesnő vinnyogása után. (Abból is vannak jók, persze)

 

Viszont ha meghalgatjuk az albumaikat, feltűnik, hogy zeneileg monotonak lesznek egy idő után. (A szövegből meg ugye az ember keveset ért), de azért  van pár albumuk, amik nagyon faszára sikerültek, pl a "Let it roll" igen ütős darab.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: zene punk rock japán stance punks


A bejegyzés trackback címe:

https://barashin.blog.hu/api/trackback/id/tr452574099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása