HTML

BaraBara Shinji

バラバラ 心事 (BaraBara Shinji) Magyarul a cím nagyjából annyit tesz, hogy, darabokra hulló, szétszóródott elme. Ez kicsit jellemez engem, mert eléggé csapongó fantáziájú és szétszórt természetű vagyok :) Nem akarom megváltani a világot a blogommal, csak szimplán le szeretném írni kritikáimat, véleményeimet pár dologról, ami engem foglalkoztat. Elsősorban a mainstreamnek kevésbé mondható médiumokról, eseményekről, zenéről szólna igen vegyes körítésben, ám a két fő irányvonal minden bizonnyal a punk és az otaku szubkultúra lesz.

Linkblog

2011.01.22. 13:33 I<ishiN

K-on!!

A vizsgaidőszak ellenére sikerült végre befejeznem a K-on! (けいおん!) második évadját, aminek a guglizhatatlan címe ugyan z, csak két felkiáltójellel  végén.
A történet továbbra se szól úgy istenigazán semmiről, ellenben még mindig nagyon vicces. Például az a rész, ami arról szól, hogy esik az eső 2-3 napon át és ez elől hogyan védik meg a hangszereiket. (Teletubbies szindróma)

Yuiék végzősök lettek, Azunyan pedig egyel több mindenért kezdett el aggódni, ugyanis új tagokat se találtak a könnyűzenei klubba. A többiek persze a felvételin feszülnek nagyon, már amikor jut idő erre két teaszünet között.
Hozza a színvonalat továbbra is, de sajnos kicsit gyengébbre sikerült, mint az előző széria; Nem olyan változatos, kevesebb szerep jut a zenélésnek és a végén sincs semmilyen epicebb történés, ami annyira azért nem baj, mert minden bizonnyal a készülő movie-ra tartogatják az igazi finálét, így lesz még egy egész estés moe adag.
A pörgős, fülbemászó zenék kifejezetten tetszettek, főleg az első opening és a második ending (masszívan csengőhang gyanúsak).

Aki látta az első évadot, ne hagyja ki ezt sem (bár szerintem már mindenki látta, aki az elsőt...nem sok embernek van az a szokása, hogy akkor kezd el valamit nézni, ha már az utolsó részhez is van sub :P ). Könnyed kikapcsolódás az agyad kikapcsolásával, ami így a sok tanulás között pont jókor jön az embernek.

Szólj hozzá!

Címkék: anime otaku moe slice of life k on!!


A bejegyzés trackback címe:

https://barashin.blog.hu/api/trackback/id/tr462604922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása